Στέφανος Κασσελάκης: «Δεσμευόμαστε στους ελεύθερους επαγγελματίες ότι μέχρι 10.000 ευρώ ο φόρος τους θα είναι μηδέν»

20:50 - 01/11

Επίθεση στο «νέο φορολογικό καθεστώς Μητσοτάκη», εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή το νομοσχέδιο για την φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών. Με βίντεο που ανήρτησε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «φορολογική αλαζονεία». Συγκεκριμένα αναφέρει: «Φορολογία. Θα μου πείτε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ναι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε άδεια ταμεία και έπρεπε να βγάλει τη χώρα από χρεοκοπία. Ξέρετε τι είναι να γίνει με το νέο φορολογικό καθεστώς του Μητσοτάκη; Ας διαβάσουμε πρωτοσέλιδα από εφημερίδες που δεν στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Καθημερινή: με το νέο σύστημα 473.000 ε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεσμευόμαστε στους ελεύθερους επαγγελματίες ότι μέχρι 10.000 ευρώ ο φόρος τους θα είναι μηδέν»

«Θα μου πείτε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

«Η λογική 41% έχω ό,τι θέλω κάνω φέρνει και φορολογική αλαζονεία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε το στο news.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και η Eurobank στηρίζουν στα πρώτα τους βήματα τα νεογέννητα της Μυτιλήνης και της Δυτικής Λέσβου

Ποιες είναι οι 198 «απάτητες παραλίες» στην Ελλάδα, όπου απαγορεύονται οι ομπρέλες και οι ξαπλώστες

«MyCoast», η εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες – Πρόστιμα από 2.000-60.000 ευρώ σε όσους τις «κλείνουν»

O πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό σε επίσημο δείπνο στο Athénée για τη λήξη του «Οur Ocean»

Ηλεκτρονικά οι επιδόσεις εγγράφων από το Συμβούλιο της Επικρατείας και τα τακτικά διοικητικά δικαστήρια

Παπαθανάσης: Εντός του Μαΐου το αίτημα στην ΕΕ για το σκέλος των επιδοτήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης