Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει το πρόγραμμα στέγασης Νέων «Σπίτι μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αν είστε 25-39 ετών, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι με στεγαστικό δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του προγράμματος στέγασης «Σπίτι μου». Στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγείται συγχρηματοδοτούμενο δάνειο, σε  ποσοστό 75% από κεφάλαια της  Δ.ΥΠ.Α και 25% από κεφάλαια της Τράπεζας Πειραιώς. Το μέγιστο ποσό δανείου ανέρχεται στις 150.000 €, με διάρκεια […] Το άρθρο Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει το πρόγραμμα στέγασης Νέων «Σπίτι μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αν είστε 25-39 ετών, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι με στεγαστικό δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του προγράμματος στέγασης «Σπίτι μου». Στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγείται συγχρηματοδοτούμενο δάνειο, σε ποσοστό 75% από κεφάλαια της Δ.ΥΠ.Α και 25% από κεφάλαια της Τράπεζας Πειραιώς. Το μέγιστο ποσό δανείου ανέρχεται στις 150.000 €, με διάρκεια έως 30 έτη ενώ εφαρμόζεται χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο, καθώς το 75% του δανείου είναι άτοκο, με αποτέλεσμα να πληρώνετε πολύ λιγότερους τόκους σε σχέση με τα συνηθισμένα στεγαστικά δάνεια. Ενδεικτικά, το επιτόκιο του δανείου διαμορφώνεται από μόλις 1,35% (Euribor 1M + spread 2,5% δια 4) και ειδικά για τρίτεκνους/πολύτεκνους

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Η πρόοδος της ελληνικής οικονομίας είναι ορατή

Μητσοτάκης: Επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές - «Ακόμα μία δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα»

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης

Μειώσεις φόρων έρχονται στον προϋπολογισμό του 2025

Χατζηδάκης: Καμία παράταση στη διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών

Κωστής Χατζηδάκης: Ρεκόρ εικοσαετίας στις επενδύσεις τα τελευταία χρόνια